Deze dag stond parameeting op het programma van onze G-groep. Met 9 sporters zijn we naar Breda vertrokken. Twee trainers met de auto met enkele sporters en de overigen mochten in de bus, welke gratis beschikbaar was gesteld door de Dirk Kuyt Foundation.

De trainers hadden geen idee wat zij konden verwachten van de prestaties van de sporters gezien de lange renovatie van de atletiekbaan. Er kan al vanaf augustus 2018 niet meer worden getraind op de baan en dat valt voor onze categorie sporters echt niet mee. Trainen op een kunstgrasveldje van de korfbal is best wel regelmatig een uitdaging gebleken. Zeker voor de middenlange afstandlopers.

Maar wat blijkt, de sporters zijn kanjers en hebben super gepresteerd op deze dag. Er zijn mooie PR’s verbeterd, onder andere door Danny op kogel (nieuw PR nu 3.38) en de 80 meter (nu 20,01 sec).

Jeroen heeft drie afstanden met de racerunner gereden. Dit is het snelst groeiende onderdeel binnen de gehandicaptensport. Hij heeft dus op de 100 m, 200 m en 400 m nieuwe records neergezet.

Vera, Ben, Bryan, Wilko, Sem, Danny, Sander, Dennis en Jeroen hebben mooie prestaties laten zien deze dag.

 

team

Henk, Miranda en Caro