Afval loont! Doet u ook mee?

Sinds oktober 2013 wordt er afval (papier, plastic, textiel en kleine elektrische apparaten) verzameld door de sporters van de SPARK G-TEAM. Dit afval wordt naar het depot ‘Afval Loont” in Hoogvliet gebracht. Voor iedere kilo afval wordt een vergoeding gegeven.

Iedere maandag wordt er met een aanhanger gereden om het afval mee te nemen en in te leveren bij “Afval Loont”. De sporters, trainers en ouders van de SPARK G-TEAM zijn zeer actief met het verzamelen van afval, want ieder maandag gaat de aanhanger vol mee terug. Maar ook de andere atleten van Spark sparen mee. Met regelmaat worden ook de containers bij Spark volgegooid. Door de hoeveelheid moet dan soms ook op woensdag worden gereden. In het afgelopen jaar zijn er al heel veel kilo’s (ongeveer 20.000) met afval ingeleverd bij “Afval Loont”. Onlangs hebben we zelfs een QR-code gekregen, zodat iedereen die dat wil het afval naar “Afval Loont” kan brengen ten behoeve van het SPARK G-TEAM.

Het adres van “Afval Loont” is:
Middenbaan Noord 5
3193 EM Hoogvliet

Wij hopen dat het komende jaar nog meer afval wordt verzameld, want zo sparen we niet alleen een leuk bedrag bij elkaar, we sparen samen ook nog eens het milieu!