moveon

logo

Logo_CMYK_PN_DEF

dirk kuijt foundation

!cid_A3BFABE4-0BD5-40A7-9BAD-44FBE1F0EE3B

Logo_Afvalloont_NRB

allround installaties

Allround Installations is een jong en dynamisch bedrijf wat zich bezig houd met onder andere de installatie van audiovisuele apparatuur. Daarnaast geven wij ook ondersteuning in preventief onderhoud en Service.

Ook op het gebied van evenementen zijn we zeer actief en denken we graag in oplossingen. Bij zowel binnen als buiten, kleine of grote evenementen kunnen wij voorzien in alle hande materialen en voorzieningen. Licht, geluid, podium, artiesten, niets is voor ons te gek! Vanaf de voorbereidingen tot aan de uitvoering zullen wij u begeleiden en u zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Wij bieden tevens de optie tot leveren van gecertificeerd personeel voor zowel evenementen, installaties en besturing zware materialen.

Zo zijn wij een Allround bedrijf, met personeel wat Allround inzetbaar is!

runningpointRunningpoint is een hardloopspeciaalzaak gelegen in het centrum van Vlaardingen. Runningpoint verkoopt producten van hardloopschoenen en -kleding tot en met bh’s, gps-horloges en voeding. Alles om het hardlopen nog leuker te maken. Daarnaast hebben we ook diverse wandelschoenen en trailschoenen in het assortiment.

 Michel de Maat is eigenaar en heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Vanaf 1984 tot 1988 was het de triathlonsport waar Michel in acteerde, maar met het zwemmen en het fietsen werd uiteindelijk te weinig vooruitgang geboekt. Wel wist hij  in 1987 de marathon van Apeldoorn te winnen. Dat deed Michel doen besluiten om zich volledig toe te leggen op het hardlopen (alle afstanden van 5 km t/m de marathon).

Logo_Bouman_Sport

rabobank_logo_3808

Logo wijers blauw

logo liggend_flattened